Јанче, 1254 Јанче, Ростуше, Македонија

Двокреветна соба
Информации

Овие фотографии се само мала презентација на искуството што можеме да го овозможиме доколку престојувате кај нас. Сите соби со само мали трансформации може да се направат еднокреветни, двокреветни или трикреветни. Подгответе се да ја искусите природата, нашиот автентичен ентериер и вкусната традиционална храна!

Услуги

Вклучен појадок

Паркинг

Дозволена посета со миленици

Ресторан

Безжичен интернет

Reservation
50
50