Јанче, 1254 Јанче, Ростуше, Македонија

Еднокреветна соба
Информации

Овие фотографии се само мала презентација на искуството што можеме да го овозможиме доколку престојувате кај нас. Сите соби со само мали трансформации може да се направат еднокреветни, двокреветни или трикреветни. Подгответе се да ја искусите природата, нашиот автентичен ентериер и вкусната традиционална храна!

Услуги

Вклучен појадок

Паркинг

Дозволена посета со миленици

Ресторан

Безжичен интернет

Reservation
30
30