Јанче, 1254 Јанче, Ростуше, Македонија

Повеќе за нас

Нашите белези

Традиционална храна
Ресторан

Ресторанот е направен од камен и дрво, како дел од Slow Food асоцијацијата нудиме локална и интернационална храна подготвена користејќи локални состојќи.

Забавувајте се!
РАБОТИЛНИЦИ И ЗНАМЕНИТОСТИ

Погледнете длабоко во природата, тогаш светот ќе го разберете подобро бидејќи во природата ништо не е совршено и се е совршено.

Нашите Соби

Еко градби и реставрација

Долго време пред да започне трендот на еко градби, Туто-Тефик почна да прави градби од еколошки и природни материјали користејќи камен, дрво и кал. Тој исто така реставрираше дел од старите куќи во селото кои може да се посетат. Хотел Туто ја нуди можноста за одржување семинари за еко градби и реставрирање.

Може да си купите мед, домашен џус и свежо набран чај. Нашата продавница соработува со локалците кои собираат овошје, печурки и диви јаболки.

Во нашите простории може да одржувате семинари и состаноци со капацитет од 20 луѓе.

Целиот хотел располага со безжичен пристап до интернет.

Уживајте во пејсажите што ги нуди природата.

Прекрасна природа на само неколку секунди...

Резервирајте го вашето место денес!

Нашата Галерија

If the pictures didn’t fulfil you, the reality will.