Јанче, 1254 Јанче, Ростуше, Македонија

Image Alt

Повелете во нашиот

Ресторан

Ресторанот и традиционалната кујна

Ресторанот е направен од камен и дрво, следејќи ја традиционалната архитектура. Може да услужи истовремено до 400 гости, додека двете тераси имаат капацитет од 150 гости. Се служи локална и интернационална кујна, подготвена користејќи само природни и локални состојќи.
Специјалитетите на куќата со претходна нарачка се: Аландити, Мазница парена кината, Тавче Гравче, Македонска мусака, Биријан, Телешко печење на кило, Јагнешко печење на кило.

Нашата Галерија

Ова е само мал дел од нашата вкусна и рустична атмосфера, едвај чекаме да уживаме заедно со вас!

Ресторанот и традиционалната кујна

Ја очекуваме вашата посета

1000+
Задоволни клиенти
50+
Различни јадења
150
Капацитет на ресторанот